Fantastisk brunch i Ringsted

Slået fra Af admin

Når jeg rigtig skal forkæle mig selv og familien eller nogle af mine venner tager vi ud og spiser brunch. Jeg nyder at tage ud og spise  god morgenmad med dem jeg holder af og efterfølge det med en god shoppetur. Jeg holder rigtig meget af brunch i Ringsted på La Rustica. Der er dejlige og lyse lokaler og gode muligheder for at sidde ude når det er godt vejr. Deres brunch Ringsted kan spises på deres store udendørs terrasse, så man samtidigt kan nyde det gode vejr. Menuen byder på lækre italienske specialiteter som pølser og oste og æg, bacon, brød, smør, kaffe, te og adskillige andre kolde drikke som juice, mælk og saft. Jeg har prøvet forskellige brunch ringsted, men den de serverer på La Rustica er min klare favorit. Jeg kan godt lide den måde der bliver kælet for råvarerne til deres brunch ringsted og den måde der bliver arbejdet med respekt for det italienske køkken.

brunch ringsted

Ringsted brunch med sol på terrassen

Det er fantastisk at sidde en formiddag på La Rustica i en weekend med godt vejr og hvor tempoet kan komme helt ned. På La Rusticas terrasse kan man sidde uforstyrret med en god udsigt og ikke mindst en fremragende brunch i selvskab med dem man holder af. Udover brunch laver de også frokost og aftensmad hos La Rustica. Jeg kan rigtig gode lide at man arbejder med en kombination af dansk og italiensk og denne kombination går simpelthen bare op i en højere enhed hos La Rustica omkring deres brunch i Ringsted.

Brunch og shopping i Ringsted

Af og til når vi har spist brunch Ringsted slår vi os løs i tøjbutikkerne og shopper på livet løs. Ringsted er en stor shoppingby og når vi har spist brunch veninderne og jeg tager vi gerne ud og shopper bagefter. Det er en aktivitet vi alle er vilde med og det plejer at være en super hyggelig dag når vi gør det. Det er selvfølgelig La Rusticas brunch Ringsted vi spiser og starter dagen ved, med deres store brunchbuffet med alt hvad hjertet begærer. Tit og ofte spiser vi os alt for mætte fordi der er så mange ting vi gerne vil smage og på derfor holde en lille pause med en kop kaffe når vi er færdige med at spise. Men heldigvis kan man sidde udenfor på deres terrasse og der er skønt at sidde og slappe af i solen.